Follow

anything about THEM

Owner: shinobi

Listed in: Academics

Language: English

Report it


Site Statistics

Unique Visitors Today:
0
Page Views Today:
0
Unique Visitors this Week:
0
Page Views this Week:
0
Unique Visitors this Month:
0
Page Views this Month:
0
Total Unique Visitors:
3,961
Total Page Views:
8,177
Total Hits Out:
111
Traffic Chart

Latest Blog Posts for As-Sunnah+ChEng+miscllls

  • lebih kuat dari semalam
    on May 3, 2011
    Ya Allah,berikanlah kesejahteraan hidup kepadakuibu bapaku,adik beradikku,saudara mara ku,dan rakan-rakanku.amin.:)...
  • submit paper
    on May 1, 2011
    salam.dalam progress nak submit paper/s.doakan untuk saya.:)...
  • Failed Bicep Workout
    on Apr 18, 2011
    beriye nak bicep yang mantap,workout sampai pancit,last-last sakit otot lak dibuatnya.ni mau 3 hari kot baru baik, lulz.sapu minyak urut dah laa...hee.:D...
  • dare to take the step
    on Apr 17, 2011
    take the first step,take a look out there.and may Allah guide us.*smile.:)...
  • filling the void with happiness
    on Apr 16, 2011
    not having a task making me feel bored.whole day watching a tube.actually not too interested to watch a movie.look, my skin darken may be due to lack of vitamin, perhaps.or frequently exposed to sunlight, of course.so i kept searching the info regard...
  • Pasti menang
    on Apr 13, 2011
    ngantuk bangat dehbelum sempat nak tidur lagi nih dari semalam..Ya Allah, mudahkan urusanku..Amin.
  • seeking a part-time job
    on Apr 10, 2011
    salam.sapa-sapa yang ada links untuk kerja kosong sila pm saya.saya prefer dapat kerja contract RO kat upm.tapi ekceli tak kisah lah,apa-apa kerja ,cleaner pon takpe,pencuci tandas pon saya sanggup!janji dapat kurang lebih RM3k sebulan ok.saya mahu c...
  • art dan science
    on Apr 9, 2011
    orang science mungkin akan kata orang art ni selekeh! messy! dan sebagainya.manakala orang art mungkin akan kata orang science ni nerd! ulat buku!, mata empat! dan sebagainya.for narrow-minded person, memang mereka akan melihat sebelah mata sahaja!ta...
  • Kezaliman Mesti Dibanteras
    on Apr 9, 2011
    KEZALIMAN MESTI DIBENTERASProf Madya Dr Mohd Asri Zainul Abidin Negara kita dikejutkan dengan kes kematian ‘jatuh bangunan’ Ahmad Sarbani, Penolong Pengarah Kastam Selangor. Beliau merupakan saksi bagi kes penyelewengan dalam Kastam. Di mana...
  • erk.
    on Mar 26, 2011
    maut maut .. mahu bertarung ... wacaaa!!!:|...
Loading Comments...

Comments

{ds_PageTotalItemCount} commentcomments
{pvComments::date}
{pvComments::comment}

Post a Comment

Close