Follow

More bout Food

Owner: yulan

Listed in: Food & Drink

Language: Malay

Tags: food, Resepi

Report it


Site Statistics

Unique Visitors Today:
0
Page Views Today:
0
Unique Visitors this Week:
0
Page Views this Week:
0
Unique Visitors this Month:
6
Page Views this Month:
6
Total Unique Visitors:
969
Total Page Views:
1,388
Total Hits Out:
131
Traffic Chart

Latest Blog Posts for Santapan Familea

  • ✺ contess missyaniabdullah ✺
    on Jun 30, 2010 in contess
    1st time joint contess nmekasih ye pada Cik yani sebab ajak jointsekadar suka-suka je nkorang pun boleh jointg tengok kat blog si cantik manis n ye missyaniabdullahsuka PIC nkenangan di PLKNdi HITAM PUTIH kan sebab kulit masing-masing dah semakin gel...
  • ✿ cara untuk dapatkan sambal yang sedap ✿
    on Jun 30, 2010 in petua
    mudah jekalau terbeli cabai kering yang lurus tukorang goreng duludengan minyak panaspastu baru rebusdan mesin kan* jenis aku, aku camporkan dengan bawang besar seulas, dan 2 keping asam keping...
  • ♥ Nasi Tomato ♥
    on Jun 30, 2010 in emak nasi
    nyummy..peberet aku tau..mudah tuk orang BUJANGResepi Nasi ~ untuk 6 orang makanbahan-bahan 3 pot beras (air 3 pot)3 sudu besar tomato puree1/2 tin susu cair1 biji tomato 1 biji lobak merah ~sesuai tuk aku yg x makan lobak4 sekawan (bunga cengkih, bu...
  • ✿ Cara untuk dapatkan kuih kembung ✿
    on Jun 28, 2010 in petua
    ini adalah cucor udangsebenarnya..aku pun x berapa tau sangattapi setelah diuji dan di kaji dicuba dan terus mencubaakhirnya, aku berjaya!!aku xmo kedekut ILMUaku kongsikan dengan korang semuakorang bancuh kuih mcm biasa,selalu orang letak YISaku let...
  • ♥Ikan Bilis Nam Heng♥
    on Jun 24, 2010 in ayza melayu
    Maaf...tiada Gambar...♥♥ •.¸¸.•´¯`•.♥.•´¯`•.¸¸.•♥♥ Ikan Bilis Nam Hengdi adaptasikan oleh seorang GuruBahan-bahanIkan Bilis [ikut kehendak sendiri]Cili Padi ( dipotong) [ikut suka ja nak banyak mana]Bwang Besar (dipotong...
  • ♥Bengkang Roti♥
    on Jun 23, 2010 in bengkang
    bahan-bahan :5kupang santan1 cawan ayaq1 buku roti gardinear1 tin kecik susu cayaq1/2 cawan gulacara membuat :ceraikan roti tersebut..masukkan santan, ayaq, susu cayaq, gula..kacau bagi sebati..bagi kembang roti tu..boh dalam bekas dan bakaq.. dalam...
  • ♥kek batik biskut meri♥
    on Jun 23, 2010 in kek
    Sedap dan lazat......kek kegemaran sekeluarga...bahan-bahan3/4 cawan mejerin/planta1/2 cawan gula halus1 bungkus biskut meri..yang dlm RM 41 cawan milo3 biji telor1/2 cawan susu caircara membuat1. pukul mejerin dengan gula sehingga kembang2. masukkan...
  • ♥Burger Kids♥
    on Jun 23, 2010 in kudapan
    bahan-bahan:1 keping Roti burger1 keping ayam burger1 biji telor1 keping cheese2 sudu besaq sayoq kobis yang telah dicincang jadi dadusedikit sos cili dan mayonissedikit sos tiram dan rempah dagingcara memasak:1 potong roti menjadi 2..2 bakarkan roti...
  • ♥BiHuN IkaN MaSiN♥
    on Jun 23, 2010 in abah sepetang
    n resepi.. dari ayahanda tercinta..resepi orang bujang.. mesti cuba tau...bahan2:=1/2 ekor ayam... diambil isi sahaja.. tulang jangan dibuang1/3 ekor ikan tengiri masam.. ambil isi..cabai melaka... ikut kehendak masing25 ulas bawang putih.1 1/2 paket...
  • Mengenali SF
    on Jun 23, 2010 in pengenalan
    PengenalanAkhirnya.. setelah berfikir panjang..saya yang bernama Wirda Ayuni @ Yulan. Telah membuat 1 keputusan yang pasti untuk mencipta BloG istimewa khas buat teman-teman semua.. disini saya sertakan RESEPI @ RSF yang telah saya cipta dan create k...
Loading Comments...

Comments

{ds_PageTotalItemCount} commentcomments
{pvComments::date}
{pvComments::comment}

Post a Comment

Close