Follow

All about me.. an Ordianry girl but like Extraordinary things and around me.. :)

Owner: angelinasetiani

Listed in: Lifestyle

Language: Indonesian

Tags: Angel, Diary, Interesting, Emo

Report it


Site Statistics

Unique Visitors Today:
0
Page Views Today:
0
Unique Visitors this Week:
0
Page Views this Week:
0
Unique Visitors this Month:
2
Page Views this Month:
2
Total Unique Visitors:
32,746
Total Page Views:
40,314
Total Hits Out:
402
Traffic Chart

Latest Blog Posts for Angel's Diary

  • REASONS WHY PERIODS SUCK.
    on Jun 23, 2012 in Interesting Phsycology Funny
    1. after sitting down for a while, you stand up and suddenly it feels like freaking niagra falls.2. you want to hit everyone...in the face...with a shovel.3. you cry so much for random stupid reasons.4. you crave random crap, that you don't own.5. wh...
  • UAS = Ujian Akhir Semester (End of Semester Exam)
    on Jun 8, 2012 in My Diary
    HULAAAAAAA!!!!! END OF SEMESTER EXAM IS COMING!!! they gonna kill you with SO MANY homework and SUBJECT that you must to remmember! actually I'm still not ready for this one. Maybe because i feel so bored and need something new.I easy to get bored...
  • :(
    on May 17, 2012 in My Diary
    Aku sebel banget hari ini aku ga bisa jalan sama dia. Padahal aku berharap banget bisa ketemu sama dia. Memang sih dia mau jagain adiknya karena adiknya ga ada yang jagain, tapi aku juga pengen ketemu sama dia. Aku sama dia ketemu cuma seminggu sekal...
  • SURAN PARK : Enakei
    on May 17, 2012 in Interesting Biography Info
    Enakei is a korean digital art depicting young beautiful girls by korean artist Park Suran.Airbrush is used to give the girls flawless skin, and a romantic feel to it.Enakei is divided into 2 categories.Firstly, Enakei includes full bodies girly cart...
  • Artists - quotes from famous artists a-z
    on May 17, 2012 in Interesting Info Phsycology
    Picasso is the reason why I paint. He is the father figure, who gave me the wish to paint.Francis BaconI paint for myself. I don't know how to do anything else, anyway. Also I have to earn my living, and occupy myself.Francis BaconThe job of the arti...
  • ECHI another South Korean illustrator
    on May 17, 2012 in Interesting Biography Info
    Echi adalah nama dari illustrasi terkenal di Korea. Illustrasi ini terlihat sangat unyu-unyu dan cocok banget buat kalangan cewek-cewek. Biasanya suka terlihat di buku diari, buku file, atau bahkan di wallpaper dan theme HP.Memang sih, menu...
  • Cover Novel buatan ku :)
    on May 17, 2012 in Interesting Portofolio Info
    Aku membuat beberapa cover novel untuk cerita fiksi :) cover novel pertama ku judulnya Oppa and I (bukan oppai ya! ><) client ku Orizuka dan Lia Indra Andriana ingin aku memnggambar dengan style ecchi. Sebelum aku menerima tawaran buat cover...
  • Nyoba bikin animasi lagi setelah sekian lama
    on May 17, 2012 in My Diary Portofolio
    Udah lama ga bikin animasi lagi, kangen... ni aku bikin animasi coretan jadinya berantakan... tapi gerakannya kaku banget =___=parah deh ni.. harus latihan lagi huhuhuhuuhu.......coba deh diliat disinisatu lagi bikin animasi nekomimi :3 disiniaa...
  • SOMPLAK XD
    on May 17, 2012 in Interesting Funny
    cwe : akhirnya aku sudah menunggu saat ini tiba sejak lamacwo : apakah kau rela kalo aku pergi ?cwe : jelas tidak !! jangan pernah kau berpikiran seperti itu !!cwo : apakah kau mencintaiku ?cwe : tentu ! selamanya kan tetap begitucwo : apakah kau per...
  • Lemme Ruin The Avengers For You
    on May 16, 2012 in Interesting
    ...
Loading Comments...

Comments

{ds_PageTotalItemCount} commentcomments
{pvComments::date}
{pvComments::comment}

Post a Comment

Close