Follow

Kod, kord, chord, chords gitar Melayu, Malaysia, Indonesia, Dan Singapore. Antara artis Aizat - Hanya Kau Yang Mampu, Sahabat, Imran Ajmain - Seribu Tahun, d'Masiv - Cinta Ini Membunuhku, Hazrul Nizam -Kaulah Segalanya dan banyak lagi

Owner: NagaHensem

Listed in: Music

Language: Norwegian

Tags: Chords, Guitar, Kod, Kord, Gitar

Report it


Site Statistics

Unique Visitors Today:
0
Page Views Today:
0
Unique Visitors this Week:
2
Page Views this Week:
3
Unique Visitors this Month:
8
Page Views this Month:
9
Total Unique Visitors:
32,509
Total Page Views:
52,559
Total Hits Out:
398
Traffic Chart

Latest Blog Posts for Aku, Gitar, Dan Muzik

  • Apa Lagu Sentimental Yang Best?
    on Jul 17, 2011 in Author Message
    Salam semua, dah berminggu aku cuba cari lagu sentimental yang takde lagi kat blog atau website lain. Ape lagi ye lagu yang ada dalam album-album artis Malaysia dan Singapore yang belum diketengahkan lagi? Lagu dari Indonesia tak usah cakap lah ... b...
  • Yuni Shara - Sepi
    on Jul 1, 2011 in Malaysia Yuni Shara Chords Indonesia
    Salam semua ... lama dah rasanya tak update apa2 kat sini. Maklumlah, busy dengan undergraduate final project tahun lepas dan sekarang sambung master la plak. Last sekali update kod gitar masa bulan Disember 2009 dan sekarang dah hampir 1 tahun 7 bul...
  • KPTM - Politeknik Malaysia
    on Dec 22, 2009 in Lain-lain Malaysia
    Fuhh ... baru habis hampir RM 100 tukar tali untuk 2 gitar dengan polish sekali .. isk isk isk .. bangkrup . Satu gitar kapok (tali murah) dan gitar elektrik-akustik satu lagi dengan tali addrio anti karat .. baru la sedap nak main semula, tali x ker...
  • Saje je nak update blog .. :P~
    on Dec 13, 2009 in Author Message
    Salam semua ... akhirnya ada gak peluang update blog ni. Maklumlah lama tak main gitar semenjak masuk semester 5 ni, ditambah lagi dengan cerita-cerita dan OST Korea yang makin melambak untuk didownload. Kemudian ada plak game online Mafia Wars dari...
  • Aiman - Cinta Terakhir
    on Dec 13, 2009 in Malaysia Chords Aiman
    Aku tertarik dengan lagu Ressa Herlambang - Menyesal yang merupakan lagu tema sinetron Tasbih Cinta (Indonesia). Lirik yang agak sedih dan bermakna bagi aku dan lagu sentimental yang perlahan dan mudah dicari ... :P~ . Tapi seperti yang kita tahu, pi...
  • Geocities Akan Ditutup
    on Jul 11, 2009 in Author Message
    Salam, nampaknya setelah 10 tahun laman web peribadi Geocities yang aku gunakan untuk memaparkan kod gitar yang lebih tersusun akan ditutup pada Oktober 2009 ini. Untuk itu, insyaallah aku akan cuba carikan alternatif lain. Itupun kalau aku mempunyai...
  • Syed Azmir - Padamkan Cerita Cintamu
    on Feb 20, 2009 in Syed Azmir Singapura Chords
    Salam, bertemu kembali :). Hari ni setelah mencuba berkali-kali untuk menunaikan permintaan dari Lyn sekali lagi, akhirnya berjaya juga. Mula-mula dengar nampak macam senang, tapi ada part-part lagu ni yang perlukan daya fokus dan kesabaran yang ting...
  • Alyah - Tak Mungkin Kerana Sayang
    on Feb 14, 2009 in Alyah Malaysia Chords
    Salam, sebulan rasanya tak update blog ni. Maklumlah semester ni ambil kalkulus, jadi bengong sket mengadap buku. Ditambah lagi dengan kelas malam yang tiba-tiba, huru hara nampaknya jadual kali ni. Jadi, harap kepada pelawat-pelawat yang menunggu ko...
  • Imran Ajmain - Selamat Ulang Tahun Sayang
    on Jan 5, 2009 in Imran Ajmain Singapura Chords
    Salam, dan rasanya tak terlewat lagi untuk mengucapkan Selamat Tahun Baru 2009. Apa azam anda tahun ini? Dan bagaimana tahun 2008 yang lalu, dapatkah anda semua mencapai impian dan azam anda? Anyway, kepada sesape yang ada request lagu melalui laman...
  • Shima - Ke Pangkuanmu
    on Dec 28, 2008 in Malaysia Shima Chords
    Hi semua, akhirnya dapat juga post kord lagu baru hari ni. Maklumlah, jari-jemari ni sakit lepas cincang daging baru-baru ni. 3 tahun tak makan kuih 'cara' .. fuhh .. dapat juga merasa akhirnya lepas berhempas pulas. Anyway, untuk lagu baru, pet
Loading Comments...

Comments

{ds_PageTotalItemCount} commentcomments
{pvComments::date}
{pvComments::comment}

Post a Comment

Close