Follow

Welcome beading lovers! This is a place where you can find a unique and interesting beading design to suit your fabulous baju kurung, dresses and a lot more.We also sell and supply beads and open class for whoever wants to learn how to bead.

Owner: sweetzy

Listed in: Business

Language: Indonesian

Tags: Jahit Manik, Sequin, Selendang, Kelas jahit manik, Baju Kurung

Report it


Site Statistics

Unique Visitors Today:
0
Page Views Today:
0
Unique Visitors this Week:
0
Page Views this Week:
0
Unique Visitors this Month:
0
Page Views this Month:
0
Total Unique Visitors:
214,850
Total Page Views:
396,437
Total Hits Out:
922
Traffic Chart

Latest Blog Posts for Jahit Manik @ beading

  • Lokasi baru kedai
    on Dec 7, 2016
    Jom datang ke kedai baru kami di Pusat Komersil Parklane di Kelana Jaya ya.Waktu Operasi:10 am - 7 pmTutup pada:Setiap Ahad  (minggu 1 & 3)Setiap Jumaat  (minggu 2 & 4)Contact Ayu - 017-2836592, Zil - 010-2258942...
  • Tempahan dan kelas dibuka semula!Akhirnya selesai kami berpindah, jenuh sungguh pindah randah ni ya 😥. Maka dengan demikian, kami menerima semula tempahan jahitan manik untuk individu dan pukal 😉. Siapa yang nak belajar jahit manik, cepat2 la bawak mak ke kakak ke ad...
  • Kami buka esok!
    on Dec 4, 2016
    Finally we will open tomorrow 😁. Open: 10 am Our new location:E-G-8 Pusat Komersil Parklane Jalan SS7 / 26, Kelana Jaya, 47301 Petaling Jaya SelangorLandmark: -Shoplot putih kelabu di belakang KJMC.-Berhampiran Paradigm Mall-Kedai di sebelah...
  • Kelas jahit manik Basic Khamis niKelas jahitan manik untuk basic pada khamis ini, kepada siapa - siapa yang berminat masih boleh join kelas basic.Untuk maklumat lanjut sila layari link --> Kelas jahitan manik Atau contact Ayu - 017 - 2836592 /  Zil - 010 - 2258942...
  • Jahitan sulaman manik pukal dibuka semula!Ingin kan jahitan manik pukal untuk chunky beads, glass beads, sequins, menampal hotfix, menampal lace dan sebagainya, boleh lah buat appointment dengan kami dulu.Harga berdasarkan material, design dan kuantiti. Lebih banyak pcs yang dihantar, akan l...
  • Kelas jahitan manik sudah bermula
    on Jul 19, 2016 in Kelas Jahitan Manik sulaman manik
    Ramai yang menunggu dan bertanyakan kelas jahitan manik kami, Ya kelas sudah bermula! Cikgu Ayu dah boleh start mengajar :)Sesiapa yang berminat boleh lah book date dengan Ayu - 017-2836592 / Zil - 010-2258942Akan datang, kelas berdasarkan pelba...
  • Moved to ground floor
    on Jun 8, 2016
    We have moved to ground floor - lot B-03. Still in the same building:Brothers Mall Wholesalecity USJ 1, Subang Jaya.Our business hour for Ramadhan month:10.30 am - 7.pm everyday.For those who wants beading service please make appointment first:Z...
  • Ostrich Feather
    on May 9, 2016 in ostrich feather
    Bulu Ostrich penyeri baju anda untuk raya ini?RM39 per yard. 10 yard ke atas RM30 😊Black, grey, beige, light beigeInspired by J Lo #debeadscollection #manik #beading#beads #kahwin #sayajualmanik#manikmurah #beadingser...
  • Jahit manik pukalMasih mencari - cari tukang jahit manik untuk pukal?Kami masih lagi menerima tempahan jahitan manik individu atau pukal untuk jahitan manik jenis chunky/dwh beads, patch lace atau flowers etc sahaja. Slot adalah terhad!Untuk fancy2 design n special d...
  • Chunky Beads Buy 5 Pek Free 1 Pek*
    on May 3, 2016 in chunky beads
    Hi Beaders!Dah nak dekat puasa dah, pejam celik pejam celik kang sekejap je dah nak raya.Siapa yang berminat nak hiaskan baju raya, baju wedding ke, baju nak g kenduri kahwin ke atau apa jua majlis dengan chunky beads, yang masih hot dipasaran, boleh...
Loading Comments...

Comments

{ds_PageTotalItemCount} commentcomments
{pvComments::date}
{pvComments::comment}

Post a Comment

Close