Follow

the content is from my own life and my own opinion

Owner: apikpehe

Listed in: Personal

Language: Indonesian

Report it


Site Statistics

Unique Visitors Today:
0
Page Views Today:
0
Unique Visitors this Week:
0
Page Views this Week:
0
Unique Visitors this Month:
0
Page Views this Month:
0
Total Unique Visitors:
16,282
Total Page Views:
32,920
Total Hits Out:
62
Traffic Chart

Latest Blog Posts for bakpogitu

  • Sesi Penggambaran Semasa Orang Exam
    on Apr 30, 2011
    as salam semua.. yup!! masalah domain apik telah pon selesai..hehe nama bakpogitu tu apik taknak tinggal.. biarlah ia jadi tajuk untuk blog apik nih..hehe okey..apik nak cerita tentang exam yang apik tempuh masa hari jumaat pagi.. tu exam terakhir d...
  • Domain dah siap dibeli..tapi.............
    on Apr 29, 2011 in bakpo gitu
    as salam semua.. dari petang jumaat sampai la tengah malam.. apik duk berusaha nak beli domain.. sekarang ni domain dah dibeli.. cuma tunggu proses nak "publish" blogspot kepada domain name jer.. tapiiiiii... apik tak reti..hahahaha.. kena tunggu em...
  • Domain dah siap dibeli..tapi.............
    on Apr 29, 2011 in bakpo gitu
    as salam semua.. dari petang jumaat sampai la tengah malam.. apik duk berusaha nak beli domain.. sekarang ni domain dah dibeli.. cuma tunggu proses nak "publish" blogspot kepada domain name jer.. tapiiiiii... apik tak reti..hahahaha.. kena tunggu em...
  • Siapa Lagi Yang Tak Daftar Jadi Pemilih?
    on Apr 28, 2011 in bakpo gitu
    as salam semua.. hahha..puas hati tak semalam dah dapat tahu nama apik? agak ramai yang ingatkan pehe = paham @ pahang... kenapa afham jadi pehe tu apik tak tahu..haha pada pagi buta yang mulia ni.. apik taknak citer pasal politik..padahal langsung...
  • Siapa Lagi Yang Tak Daftar Jadi Pemilih?
    on Apr 28, 2011 in bakpo gitu
    as salam semua.. hahha..puas hati tak semalam dah dapat tahu nama apik? agak ramai yang ingatkan pehe = paham @ pahang... kenapa afham jadi pehe tu apik tak tahu..haha pada pagi buta yang mulia ni.. apik taknak citer pasal politik..padahal langsung...
  • Aper Maksud Di Sebalik Nama Apik Pehe?
    on Apr 27, 2011 in bakpo gitu
    as salam semua.. setiap manusia punya nama kan.. hahha..sampai sekarang ni..dah berpuluh-puluh orang duk tanya.. aper maksud apikpehe? sampaikan ader blogger ingat pehe=peha...pehe = pahang.. hahaha..bukan peha kaki tu laa dan bukan asal dari pahang...
  • Aper Maksud Di Sebalik Nama Apik Pehe?
    on Apr 27, 2011 in bakpo gitu
    as salam semua.. setiap manusia punya nama kan.. hahha..sampai sekarang ni..dah berpuluh-puluh orang duk tanya.. aper maksud apikpehe? sampaikan ader blogger ingat pehe=peha...pehe = pahang.. hahaha..bukan peha kaki tu laa dan bukan asal dari pahang...
  • Tak Nak Keluar Lagi Ke?
    on Apr 26, 2011 in exam Tips
    as salam semua... petang semalam apik dah lepas satu paper.. ader lagi 2 paper dan satu "presentation" projek akhir tahun.. semasa dalam dewan "exam" tadi hehehe..last2 tensen sebab dah makin sikit dalam dewan.. memang keluar la jawapannyer..hehe.
  • Tak Nak Keluar Lagi Ke?
    on Apr 26, 2011 in exam Tips
    as salam semua... petang semalam apik dah lepas satu paper.. ader lagi 2 paper dan satu "presentation" projek akhir tahun.. semasa dalam dewan "exam" tadi hehehe..last2 tensen sebab dah makin sikit dalam dewan.. memang keluar la jawapannyer..hehe.
  • Nama Blog Yang Akan Digunakan Setelah Pakai Domain
    on Apr 25, 2011 in bakpo gitu Blogger
    as salam semua.. semalam baru jer apik minta pendapat dari korang semua.. setelah dihitung, dibilang dan di angka..aihh..boleh pakai ker? dari segi pungutan mata.. majoriti jatuh kepada www.apikpehe.com.. terima kasih kepada blogger2 yang bagi penda...
Loading Comments...

Comments

{ds_PageTotalItemCount} commentcomments
{pvComments::date}
{pvComments::comment}

Post a Comment

Close