Follow

blog peribadi yang memaparkan kisah anak-anak,keluarga dan pelbagai cerita sensasi.

Owner: mckong

Listed in: Family

Language: Malay

Tags: family, personal, tips, son, daughter

Report it


Site Statistics

Unique Visitors Today:
0
Page Views Today:
0
Unique Visitors this Week:
3
Page Views this Week:
4
Unique Visitors this Month:
5
Page Views this Month:
7
Total Unique Visitors:
288,795
Total Page Views:
390,422
Total Hits Out:
118
Traffic Chart

Latest Blog Posts for aku seorang mama

  • di sebalik tabir, TATI SKINCARE
    on Jul 25, 2015 in bisnes online blogshop
    Hari ni mood berblog ada, kebetulan kerja -kerja kat ofis pun semua dah settle..daripada mengantuk tersengguk2 baik aku menulis kan...korang pernah dengar tati skincare?? produk baru tapi sgt mendapat sambutan...sb apa?sb menjadi..majoriti yang guna...
  • instantly ageless looking younger malaysia
    on Jul 13, 2015
    EYEBAG hilang dalam 2 minit ?? KEDUT hilang dalam 2 minit ??LEBAM BAWAH MATA hilang dalam 2 minit ??GARISAN PENUAAN hilang dalam 2 minit ??Hilangkan parut lekuk dalam 2 minit ??.Bukan 2 tahun ...Bukan 2 bulan ..Bukan 2 minggu...TAPI DALAM 2 MINIT SAH...
  • kedai makan best di terengganu : Warong Poknongsape pernah pegi terengganu angkat tangan?hehe..aku yang duk berjiran dengan terengganu pun jarang tau jejak kaki ke terengganu...kalau tak sebab nak ke kuantan atau nak ke rumah abang kat sana takdenya aku pegi.minggu lepas anak anak dah bising, nak...
  • percutian ke jepun part 2
    on May 26, 2015 in Holiday Macam-macam family
    hari ke 2  kami pergi ke pergunungan fujiyama. untuk kesana memang amik masa 2 jam lebih jugak, tp everything smooth sebab suami dah print sesiap tiket bas dan study nak  pegi macam mana. aku ikut bontot dio je la...komunikasi pun senang sb...
  • holiday jepun part 1
    on May 10, 2015 in Holiday japantrip Macam-macam family
    Minggu lepas alkisah sy berpeluang menjejak kan kaki ke negara suami belajar dulu..kiranya salah satu wishlist aku untuk tahun ni tercapai..Alhamdulillah...kisahnya lepas banjir hari tu, suami tiba2 ajak..jom ke jepun, tiket murah ni..mak aii ajak mc...
  • Dugaan lagi..
    on May 5, 2015 in dugaan Macam macam
    nak capai sesuatu perkara memang susahkan?kena tempuh dugaan demi dugaan...lepas banjir hari tu banyak sangat ujian Allah bagi kat aku...satunya, banjir...ke dua, GST , ke 3 barang hilang dan ke empat kereta kena langgar..kadang kadang rasa down sang...
  • Dollyspinky skincare
    on Apr 25, 2015 in dollyspinky
    korang pernah dengar tak dollyspinky?haa siapa selalu tgk estore eshop memang banyak la produk ni diaorg post ..kalau tak pernah dengar, meh nak cerita.aku kan jual macam2..rasanya lebih 200 produk yg ada, skincare suplement semua ada...dan killer pr...
  • wishlist 2015haaa dah mai dah mood berblog, tapi tak tau la ada ke tak pembaca eh...rasanya dalam tahun ni berapa kali jer aku update blog. bila baca blog orang lain, teringin nak update blog sendiri...gitew.tahun 2015 adalah tahun sangat mencabar bagi aku..tahun...
  • percutian ke paris
    on Mar 23, 2015 in Holiday Macam-macam
    salam, ada orang baca ke blog aku nih?haha..ok ada ke takde aku tetap nak update. biarlah ia sudah lama berlalu..sb aku belum update lagi kan..kata nak buat travel blog gitu...aku pergi europe seminggu je, dan sempat pergi 2 negara jer..sedihkan? nak...
  • percutian ke Ireland- part 2
    on Mar 11, 2015 in Holiday
    wah dah setahun baru nak update..cemerlang sungguh..aku malas sebenarnya nak update tapi suami dah bising, katanya nak suruh saya buat travel blog gitu..adoi..baru pergi 3 negara bang oii..travel blog la sangat.tapi takpe la kan semangat dan cita-cit...
Loading Comments...

Comments

{ds_PageTotalItemCount} commentcomments
{pvComments::date}
{pvComments::comment}

Post a Comment

Close