Follow

this is personal blog about my life as typical guy..

Owner: amysidek

Listed in: Personal

Language: Malay

Tags: personal, lifestyle, journey, passion, secret

Report it


Site Statistics

Unique Visitors Today:
1
Page Views Today:
1
Unique Visitors this Week:
6
Page Views this Week:
6
Unique Visitors this Month:
5
Page Views this Month:
5
Total Unique Visitors:
13,511
Total Page Views:
16,731
Total Hits Out:
127
Traffic Chart

Latest Blog Posts for Once Upon A Time

  • "Gwiyomi"... mee segera jenama baru ke?
    on Apr 19, 2013 in video contest bintangbaru
    kawan : ko dah tengok gwiyomi?aku : ape tu?kawan : ala video kat utube tulah.. tak kan la tak tau...aku : oh video ke? aku ingat mee maggie jenama baru...>_<haa sesi perbualan antara dua orang sahabat. ofcoz la aku nie salah seorang yang cetek...
  • cuti muncul lagi...
    on Apr 18, 2013
    yuuuhuuu!!as a student... perkara yang dinantikan adalah cuti.. tak kiralah cuti semester, cuti pertengahan mahupun cuti peristiwa... cuti tetap cuti.. yang penting kite enjoy!macam aku nie, sbagai pelajar UiTM cuti die lambat sikit dari u u lain...
  • Muzik Video Misha Omar - Angin Syurga
    on Apr 16, 2013
    hye bloggers and readers, dah lama rasanya aku tak update blog nie.. sangat lama since tahun lepas.. bukannya apa. cuma sekarang susah nak berblog sebab banyak sangat media social yang boleh di kongsikan kehidupan seharian kita. sekarang ka...
  • Demam AJL26
    on Jan 30, 2012 in video Informasi
    salam sayang semua, hari nie kalo buka blog mesti banyak yang update pasal anugerah juara lagu yang ke-26 nie.. yelah mau tidak.. perang laman sosial dekat facebook mahupun twitter semalam (ahad) bagaikan ombak yang memukul pantai, x henti-henti! pak...
  • Indeks Alam Sekitar : Prestasi Malaysia meningkat!
    on Jan 27, 2012 in Kempen Sana Sini Situ Informasi
    assalamualaikum dan salam sejahtera,salam bloggers, salam readers dan salam 1Malaysia...hari ini masuk berita kat tv3 yang mengatakan Malaysia telah muncul negara terbaik dikalangan Asean dan di tangga yang ke-25 daripada 132 negara menerusi Indeks P...
  • Pangsun Yuk!
    on Jan 24, 2012 in Trips Cuti-Cuti Lawatan
    salam 1Malaysia.. walaupun sudah seminggu berlalu... masih mau update jugak... jangan nak dikisahkan sangat, kenangan tuu.. blog sendiri, sendiri punya suka la kan nak update bila kan? semua blogger mcm tu kan.memori patut dikongsi walaupun lambat ka...
  • Ben Bradshaw A.K.A Gigi Putih Dah Ada Blog!
    on Jan 11, 2012 in Informasi
    selamat petang lovers semua! sudah minum petang semua? haha*greeting bunyi dah macam artis plak.. lovers segala bagai kan.. tapi ade aku kisah? yang penting i love all of u! hahadikala waktu petang yang hening ini, aku sangat rajin unt...
  • Model Tampan Afiq Muiz dengan Edika Yusof
    on Jan 8, 2012 in video Informasi
    Duduk bersandar di tepi tugu, Tugu dibuat dihias tangga,Hari ahad penamat minggu,Selamat beristirehat bersama keluarga.halo halo! amy in da house.. apa yang kalian semua buat hari ahad nie yer? pegi shopping? bersantai? berkelah? tidur? ata...
  • Boyfriend Kau Ada?
    on Jan 7, 2012 in video
    selamat berhujung minggu korang semua! hari nie tak dek ape yang nak di updatekan pasal aku. aku nie seorang yang sangat membosankan.. especially kalo tibe hujung minggu.. sebab aku kurang gemar kalo nak kuar jejalan nie keadaan mesti sesak.&nbs...
  • The Other Side of America / Sudut Lain America
    on Jan 6, 2012 in Sana Sini Situ bosan-bosan Sejenak
    gambar asal Month Rushmore dengan 4 orang bekas president America.. nie sudut hadapannye...sudut bahagian belakang yang telah diiklan oleh sebuah agensi Jerman. tertonggek ko!...hahha =)p/s : suka2 ,tengah menghadapi insomnia ...
Loading Comments...

Comments

{ds_PageTotalItemCount} commentcomments
{pvComments::date}
{pvComments::comment}

Post a Comment

Close