Follow

i'm a new blogger.

Owner: zatie

Listed in: Personal

Language: Indonesian

Report it


Site Statistics

Unique Visitors Today:
0
Page Views Today:
0
Unique Visitors this Week:
0
Page Views this Week:
0
Unique Visitors this Month:
0
Page Views this Month:
0
Total Unique Visitors:
10
Total Page Views:
72
Total Hits Out:
42
Traffic Chart

Latest Blog Posts for aku sebagai seorang pelajar

  • .............
    on Jan 29, 2011
    Erm...tadi ada msj dia. Betul ke dia? ye..emang dia..aku cam cara dia msj tu. Tapi dia tak kenal ak, tatau lah samada tak kenal or buat2 tak kenal, takpe lah. Aku tak kisah..(ye ker tak kisah, or buat2 tak kisah?)..Aku tak leh kata apa lar, itu hak d...
  • Salah Saya?
    on Jan 28, 2011
    Salah saya ker kamu wat saya macam nie? Asal kamu taknak faham dengan saya? Yer, salah saya sebab sakitkan hati kamu. Biarlah saya yang mengalah, saya cuma nak tengok kamu bahagia. Buat lah apa yang kamu rasa terbaik untuk kamu. Saya tak layak ada di...
  • "Selamanya" :)))
    on Jan 28, 2011
    2010, Aku kenal ngn dia. Dia baik, bagi aku lar..aku tatau orang lain anggap dia ap..ermm..but, for me..dy dah cukup baik, terlalu baik. Aku suka dia, suka kawan ngan dia...tapi, tak dinafikan ada ugak sakit atinye, tapi takpe aku ley tahan. Sepanjan...
  • KERANA CINTA :)))
    on Jan 26, 2011
    Cinta itu cahaya sanubari,kurniaan Tuhan fitrah insani dan di mana terciptalah cinta di situ rindu bermula.Cinta itu tak pernah meminta tetapi memberi sepenuh rela. Rasa bahagia biarpun sengsara berkorban segala-gala. Semua kerana cinta ,yang pah...
  • Ya Rasulullah.wmv
    on Jan 21, 2011
    ...
  • "Kau Aku" for all my beloved friends ! :)))
    on Jan 20, 2011
    Kau dan aku, adalah satuTak kira apaSegala rintihan aku, engkau selalu adaBiar kata memisah kitaBiarkan sajaKerana terbiasaMengejar mimpi, yang pasti akan akuSentiasa merasa kehilanganmuKu akan tunggu saat bertemuTiada hentiWalau dimana kita berdiriD...
  • Kehidupan Di Dunia
    on Jan 19, 2011
    Hidup ini tak pernah sempurna.Pasti akan ada kekurangannya.Ramai manusia tak pernah bersyukur dengan apa yang mereka adaada sahaja benda yang tak cukup bagi mereka. Sudah diberi kemewahan, tetapi masih tamak,tidak mahu berkongsi kemewahan yang ada.Pa...
  • kata-kata motivasi
    on Jan 4, 2011
    Petikan kata-kata motivasi daripada buku motivasi-nak Ke Tak Nak tulisan DR.HM TUAH ISKANDAR al-haj(d'copy drpda Pengemis Cinta) mengetahui keistimewaan diri ibarat berada di puncak sebuah bukit,harganya tidak ternilaigenggam bara api biar sampai ja...
  • First daY sChOoL
    on Jan 3, 2011
    waahhhhh!....best gilex sekolah ari nie...haha...napu jana(boleh la)...agak ramai jugak la cikgu baru tahun ni.budak baru masuk pon ramai ugax...hurm..hari pertama sekolah, terus ja belajar...(belajaq la sangat)..ngee~dugaan betol la aqi niehari pert...
  • Zivilia Band - Aishiteru Lyrics
    on Jan 2, 2011
    ...
Loading Comments...

Comments

{ds_PageTotalItemCount} commentcomments
{pvComments::date}
{pvComments::comment}

Post a Comment

Close