Follow

My name is Grace, I am already a doctor and 26 years old when I found out I am a scolioser. Now I live in Jakarta, Indonesia with a wonderful man who I called "husband"

Owner: gracescolioser

Listed in: Personal

Language: Indonesian

Tags: scoliosis, cerita dokter, scolioser, dokter

Report it


Site Statistics

Unique Visitors Today:
0
Page Views Today:
0
Unique Visitors this Week:
3
Page Views this Week:
3
Unique Visitors this Month:
9
Page Views this Month:
9
Total Unique Visitors:
11,603
Total Page Views:
14,618
Total Hits Out:
89
Traffic Chart

Latest Blog Posts for it's gonna be a long jouney

  • Ceroboh
    on Feb 9, 2011
    Tampaknya nama tengah saya adalah "ceroboh".Ini keduanya kalinya terjadi salah penulisan nama dalam sertifikat yang sangat penting; yang pertama waktu ngikutin kursus GELS yang diadakan tahun lalu di RS.Hasan Sadikin-Badung, sertifikat...
  • percakapan PTT
    on Feb 9, 2011 in my story PTT
    Saya tidak tahu pastinya kapan program PTT (Pegawai Tidak Tetap) itu sudah tidak wajib lagi bagi dokter, tapi tampaknya di lapangan, dokter-dokter post PTT mendapatkan 'kemudahan' waktu PPDS (Program Pendidikan Dokter Spesialis). Saya sendi...
  • ketika semuanya membentur tembok
    on Feb 7, 2011 in my story
    Kalo nanya sekarang saya kegiatan nya ngapain? ga ngapa ngapain, ga praktek ? enggak. Kenapa? Ato ngambil spesialis aja?  nah pertanyaan-pertanyaan kaya gitu tuh sering banget saya dengar dari keluaga, kerabat, teman-eman sekolah dulu, teman-tem...
  • Famous People with Scoliosis
    on Feb 4, 2011 in celebrities
    “I had a back brace [for scoliosis] but this kid in my class [at the United Nations high school] had been a child solider in Sierra Leone, so I felt lucky.  Plus, I was taught never to dwell on it.  The feeling was, if you’ve got you...
  • saatnya berkonsultasi
    on Feb 2, 2011 in my story
    Selasa lalu, diawal Februari, saya punya janji sama dr. Rahyussalim, SpOT, K-Spine, nyambi bawa hasil foto thoraks yang pertama itu.Suami saya ditengah sesi konsultasi dengan polosnya nyeletuk "yang saya heran yah doc, ibunya dia dokter, dia juga dok...
  • Hipertensi
    on Feb 2, 2011 in my story hipertensi
    image sourceSelasa, 31 Januari 2011 : Waktunya konsultasi ke seorang ahli jantung di sebuah RS. Swasta di Jakarta dengan membawa hasil lab dan hasil foto, katanya beliau "ah ga pa pa, ini masih terhitung normal, ga besar jantungnya" lega? yah untuk u...
  • Types of Scoliosis
    on Feb 2, 2011 in classification
    There are four categories of scoliosis:Idiopathic Scoliosis:This is the most common type of scoliosis, and constitutes 80% of the cases of scoliosis. There is no know cause of idiopathic scoliosis.It is subdivided into 3 categories:1)Infantile Scolio...
  • Menghitung Sudut Cobb
    on Feb 2, 2011 in sudut Cobb
    To use the Cobb method of measuring the degree of scoliosis, choose the most tilted vertebrae above and below the apex of the curve. The angle between intersecting lines drawn perpendicular to the top of the top vertebrae and the bottom of the bottom...
  • Spine Doctors
    on Jan 31, 2011 in spine doctors
    My dearest husband take an urgent leave today, he did some research about spine doctors in Jakarta, here is the result, thanks to him that I could post this information in this blog. I have made two appointments for tomorrow and next week with two di...
  • Scoliosis Definition
    on Jan 31, 2011 in definition
    image source : http://www.coloradospineinstitute.com/subject.php?pn=cond-idiopathic-scoliosis9Scoliosis is a medical condition in which a person's spine is curved from side to side, shaped like an "s" or "c", and the spine may also be rotated. Scolio...
Loading Comments...

Comments

{ds_PageTotalItemCount} commentcomments
{pvComments::date}
{pvComments::comment}

Post a Comment

Close