Follow

Read between the lines.

Owner: cEro

Listed in: Personal

Language: Malay

Tags: riddles, drawing, POV

Report it


Site Statistics

Unique Visitors Today:
0
Page Views Today:
0
Unique Visitors this Week:
0
Page Views this Week:
0
Unique Visitors this Month:
0
Page Views this Month:
0
Total Unique Visitors:
144,087
Total Page Views:
259,319
Total Hits Out:
108
Traffic Chart

Latest Blog Posts for nULL & aLteRnate

  • Cukup Kuat Untuk Menempuhnya.
    on Dec 20, 2016 in cEromonogatari fAmiLi Wed
    SalamBeberapa hari lalu abang aku ada buat sedikit sambutan hari lahir anak dia merangkap anak buah aku.Semua ahli keluarga dapat berkumpul meraikannya.Maka dapatlah aku bertemu dengan anak buah aku yang berumur 7 tahun seorang ni.Anak buah aku gelar...
  • Ayam, Abah dan 'Inilah Kehidupan'.
    on Dec 13, 2016 in Cerita fAmiLi Wed
    Salam,Tak ada komik sebab cuti panjang jadi aku pun berseronok bercuti.So if you read my blog (which is you should)beberapa minggu lepas aku bercerita tentang ayam jantan yang dibela Abah aku yang diberi nama Ayam.Baca tentang Ayam di sini.Baiklah ak...
  • Comel Gila!
    on Dec 6, 2016 in cEromonogatari Rambut Wed
    Salam,siapa sini pernah duduk depan cermin lepas tu puji diri sendiri kacak/cantik/comel?**cEro angkat tangan**Okey,ini kisah versi panjangnya.Aku ada dua ikat rambut.Satu jenis getah kain, satu jenis getah sintetik.Aku selalu ikat rambut guna yang g...
  • Kini, Semua Orang Mampu Menyumbang Kepada Negara.Salam.Jika kalian sedang membaca ini pada rabu 31 Ogos 2016,SELAMAT HARI MERDEKA!Pada masa ini aku mungkin sedang berdiri di kalangan ribuan rakyat Malaysia yang lain di Dataran Merdeka melihat perarakan Hari Kebangsaan.Bagi yang belum tahu, tiap-tia...
  • Kelengkeng Menerobos.
    on Aug 23, 2016 in LifE Wed
    Salam.Kalau kalian datang sini mengharapkan komik atau lukisan, ataupun hasil tulisan yang jiwang atau meruntun hati, maafkan aku. Aku masih di dalam mood malas tapi dalam masa sama tak mahu pecahkan rekod update setiap rabu.Dan aku sedang berat meni...
  • Kisah Lamborghini di Lebuhraya.
    on Aug 16, 2016 in Cerita LifE Wed
    Salam.Hidup sentiasa ada jatuh bangun.Lebuhraya Persekutuan a.k.a Federal Highway.Bagi yang tidak tahu di mana, ringkas aku beritahu bahawa lebuhraya ini sentiasa ada penggunanya. Segala jenis kenderaan sentiasa berpusu-pusu menggunakannya kerana leb...
  • L untuk...
    on Aug 9, 2016 in LifE Untuk Wed
    Salam.Present cEro's here.Life's suck!'Hidup ibarat roda.'Aku selalu tak puas hati bila orang guna ungkapan di atas.Kalau hidup ibarat roda, dan roda adalah bulat,maka kita akan tahu selepas atas, pasti akan ke bawah.Selepas bawah, pasti akan ke bawa...
  • 4 Cerita 1 Hari.
    on Aug 2, 2016 in Bebelan LifE Wed
    Salam.Aku Past cEro.Jika kalian terbaca entri ini,malangnya, Present cEro masih lagi berada di dalam hiatus a.k.a kemalasan untuk melukis.Present cEro ni tamak orangnya.Dia nak kekal record up entri setiap rabu,tapi dalam masa sama dia pemalas hanya...
  • Tanpa Tajuk #12
    on Jul 26, 2016 in untitled Wed
    Salam.Bertemu sekali lagi kita di dalam entri Tanpa Tajuk,satu entri di mana beberapa isu mahu aku kongsikan tapi isunya terlalu pendek untuk diberi satu post khusus, jadi aku rangkumkan kesemuanya di dalam satu entri.Sebenarnya,cEro minggu lepas (Pa...
  • H untuk...
    on Jul 19, 2016 in AkuBenci HIATUS Wed
    Salam,nama aku cEro.Beberapa hari lalu aku terbangun daripada angan-angan dan tersedar bahawa aku hanyalah manusia biasa, bukannya manusia luar biasa seperti yang selama ini aku fikirkan.Maka,selaku manusia biasa, aku juga mengalami masalah, cabaran,...
Loading Comments...

Comments

{ds_PageTotalItemCount} commentcomments
{pvComments::date}
{pvComments::comment}

Post a Comment

Close