Follow

This blog is about the personal life of mine, family, friends and also about current issues in which happen in world nowadays

Owner: hotmama

Listed in: Personal

Language: English

Tags: Personal, Parenting, Entertainment, Travel

Report it


Site Statistics

Unique Visitors Today:
0
Page Views Today:
0
Unique Visitors this Week:
1
Page Views this Week:
1
Unique Visitors this Month:
14
Page Views this Month:
19
Total Unique Visitors:
30,399
Total Page Views:
37,891
Total Hits Out:
88
Traffic Chart

Latest Blog Posts for !! Live.Love.Laugh !!

  • Preloved Item in Sale
    on Jan 19, 2012 in Preloved Item
    Pada sesapa yg berminat sila la email ya... babyyats@yahoo.com Brand TODS (original) RM150 include postage...
  • My 10th Anniversary Gift
    on Jan 11, 2012 in pErsOnal
    Alhamdulillah syukur kpd Allah...pejam celik perkahwinan aku sdh pun berusia 10thn pd 23hb December 2011 tahun lalu... Rasanya belum terlmbt lg utk update blog ttg anniversary aku tu... Sempena anniversary tu hbby telah hadiahkan aku sebuah lg gadg...
  • SMS tanda pengganti diri tanda ingatan kepada orang tersayang24hb Ramadhan Hari raya bakal menjelma...pada zaman sekarang kad ucapan semakin dilupakan. Teknologi mengubah manusia dan kita juga tidak terkecuali, jadi SMS lah pengganti diri tanda ingatan kepada orang yang tersayang. Kali ini majalah ERING ada...
  • Kuih Popia Ala Chef Mummy & Yoyo15 Ramadhan Nak tengok kuih popia ala chef mummy & yoyo...jeng..jeng..jeng... Hari ni rajin nak buat kuih..tapi kuih popia je..senang & mudah disediakan...disebabkan perawan aku tu dah meningkat dewasa bw sekaki la ke dapur tolong mu...
  • Leya yang fobia bunga api
    on Aug 14, 2011 in kOsmO Sharifah Aleya Artis
    Leya SUDAH namanya penyampai radio, bicara Sharifah Aleya Syed Zainal Rashid Al-Yahya meletus bagai bertih goreng. Tanyakan apa sahaja, pasti dia tidak lokek untuk berkongsi, sementelah dia bukan jenis selebriti yang hidup seiring sensasi. &nbs...
  • Aktres seksi Shu Qi terus menafikan bercinta dengan bekas kekasih
    on Aug 13, 2011 in Utusan Malaysia Shu Qi Artis
    HONG KONG - Aktres seksi Shu Qi terus menafikan sekeras-kerasnya dia kembali bercinta dengan bekas kekasihnya, Wang Lee Hom. Minggu lalu, media di Hong Kong menyiarkan gambar menunjukkan bintang filem tersebut memandu ke apartmen milik Lee Hom...
  • Baju raya untuk Blackberry ku
    on Aug 12, 2011 in Blackberry Bold 9780
    Assalamualaikum & Selamat Malam semua... Blackberry??? Ya...aku sekarang pengguna blackberry...akhirnya tercapai juga hajat nak guna blackberry kan..Jadi bila dah dapat tu rasa senyum ke telinga terus...hahahaha ( bongga mama kjap ) Aku pil...
  • Setelah sekian lama menyepi...
    on Aug 11, 2011 in pErsOnal
    Assalamualaikum & Selamat petang semua rakan2 blogger... Setelah sekian lama menyepi... Akhirnya aku kembali...ehehehhe Sapa2 yang rindu dengan hot mama sila angkat tangan...hahaha kesian la aku ni perasan sendiri..dah la tak femes.. Jad...
  • Warna Tema Hari Raya12 Ramadhan Tengah berfikir warna tema baju untuk raya tahun ni...Tahun lepas dah ambik langkah berani dengan tema warna oren...Hubby cakap nak warna gold tahun ni tp masalahnya nak cri baju kurung dah siap warna gold tu payah la lain la baju mela...
  • Si romantik Seth Tan buat wanita 1 Malaysia angau
    on Jun 13, 2011 in Aaron Aziz Gua Nora Elena Artis
    Selain demam Kl Gangster , drama siri ‘Nora Elena’ turut memberi impak yang besar dalam industri seni tempatan, gara-gara lakonan romantik si Seth Than. Ayuh kita ikuti komen Aaron tentang bantahan agar menghentikan dilema wanita yang terpenga...
Loading Comments...

Comments

{ds_PageTotalItemCount} commentcomments
{pvComments::date}
{pvComments::comment}

Post a Comment

Close