Miss Volvo Blog Posts

  • Talking To The Moon
    on Dec 11, 2016 in Video | Songs | Lyrics
    I know you're somewhere out thereSomewhere far awayI want you backI want you backMy neighbors think I'm crazyBut they don't understandYou're all I hadYou're all I hadAt night when the stars light up my roomI sit by myself talking to the moon.Trying t...
  • Pengalaman Aku Bersama Pramugari Yang Viral Tu..
    on Dec 9, 2016 in Emo Funneh
    Hello guys!Aku baru balik dari Sabah :) Masa kat Sabah aku tak layan Internet sangat. Biasa la kan bila dah bersama keluarga tersayang buat apa nak mengahadap handphone je kannn!! Bila dah balik KL baru aku teruskan activiti melayan Facebook dan blog...
  • Pengalaman Aku Bersama Pramugari MAS Yang Viral Tu..
    on Dec 9, 2016 in Emo Funneh
    Hello guys!Aku baru balik dari Sabah :) Masa kat Sabah aku tak layan Internet sangat. Biasa la kan bila dah bersama keluarga tersayang buat apa nak mengahadap handphone je kannn!! Bila dah balik KL baru aku teruskan activiti melayan Facebook dan blog...
  • Maggi Royale Thai White Seafood Tom Yam
    on Nov 24, 2016 in Lazada Review
    Hello guys!Korangz dah lunch ke belum? I baru habis lunch. Hari ni I lunch Maggi Royale Thai White Seafood Tom Yam yang super yummy! Makan Maggi sebab malas gila nak keluar cari makan.Kat office I memang tersedia microwave di setiap bahagian. So...
  • Gambar Perkahwinan Tan Boon Heong
    on Nov 22, 2016 in Gossip | Celebrity
    Hello guys!Dah hujung tahun ni ramai yang nak kahwin yayyy!! Tak lama lagi berlambak kad jemputan kahwin. Yang tak kahwin lagi tu relax okay? Jodoh tak sampai lagi tak apa kita sabar. Yang dah kahwin tu jangan nak berlagak dengan orang yang tak kahwi...
  • We Don't Talk Anymore
    on Nov 22, 2016 in Video | Songs | Lyrics
    Hello guys!Jom layan We Don't Talk Anymore - Charlie Puth (feat. Selena Gomez)[Charlie Puth:]We don't talk anymoreWe don't talk anymoreWe don't talk anymoreLike we used to doWe don't love anymoreWhat was all of it for?Oh, we don't talk anymore, like...
  • [Review] Nescafe White Coffee Pandan
    on Nov 20, 2016 in Lazada Review
    Hello guys!I bangun lambat hari ni haha.Cepatnya masa berlalu hari ni dah Ahad :( Esok Isnin ahhh bosan la nak pergi kerja :(Mari breakfast!! Eh eh dah tengahari la hahaha. Hari ni I nak try Nescafe White Coffee Pandan. I memang seorang pencinta...
  • 118
    on Nov 16, 2016 in I Think..
    Halo guys!Tuan A: Awak tahu apa maksud nombor 118 dekat password saya tu?Aku: Tak tahu la tuan. Apa maksudnya tuan?Tuan A: Kalau dalam cina, 118 tu maksudnya double prosperity.. every day prosperous.. haaa..Aku: Ohhh.. Password saya pun ada nombor tu...
  • Japanese Cheese Tart - Tokyo Secret
    on Nov 13, 2016 in Yummy Tummy
    Hello guys!Akhirnya dapat juga aku merasa Japanese/Hanjyuku Cheese Tart dari Tokyo Secret ni. Masa memula beroperasi kat 1 Utama panjang sangat barisan. Terdetik juga nak try. Apa la yang sedap sangat tu kan? Tapi bila tengok barisan panjang sangat h...
  • Cucur Ikan Bilis Comel Belaka
    on Nov 12, 2016 in Recipe
    Helo guys!Resipi ni I nampak my friend share kat Facebook beberapa minggu yang lepas. Masa tu I macam terkejut la (kagum kot?) tengok cucur ikan bilis tu alahaiii comel je bulat-bulat. Kenapa selama ni cucur ikan bilis I leper je eh?? I rasa tercabar...
  • [Review] Nutrifier Shampoo & Nutrifier Masque By L'Oréal Professionnel
    on Nov 12, 2016 in Lazada Review
    Helo guys!Rambut adalah mahligai setiap wanita.Okay okay, hari ni MV nak review produk awesome daripada L'Oréal Professionnel. Produk tersebut ialah Nutrifier Shampoo & Nutrifier Masque. Suka sangat dengan wangian shampoo ni. Memang te...
  • 11.11 LAZADA ONLINE REVOLUTION + Discount Code for Miss Volvo Readers!!!
    on Nov 10, 2016
    Hola!Okay aku tamao cakap banyak aku cuma nak cakap hari ni adalah hariLAZADA ONLINE REVOLUTIONSale besar-besaran wei wohoooooooooooooo!!!Click this picture for more info!!!Oh ye sebelum terlupa nah DISCOUNT CODE untuk korangz semua muah!!Okay a...
  • 11.11 LAZADA ONLINE REVOLUTION!!!
    on Nov 10, 2016 in Lazada
    Hola!Okay aku tamao cakap banyak aku cuma nak cakap hari ni adalah hariLAZADA ONLINE REVOLUTIONSale besar-besaran wei wohoooooooooooooo!!!Click this picture for more info!!!Oh ye sebelum terlupa nah DISCOUNT CODE untuk korangz semua muah!!Okay a...
  • Resipi Pisang Goreng
    on Nov 8, 2016 in Recipe
    Hola!Semalam I teringin sangat nak makan pisang goreng (orang semenanjung panggil goreng pisang lol). Kebetulan pokok pisang kat rumah I dah berbuah dan buah pisang tu dah masak. I pun buat la pisang goreng untuk seisi keluarga.Meh try resipi pisang...
  • Pisang Goreng
    on Nov 8, 2016 in Recipe
    Hola!Semalam I teringin sangat nak makan pisang goreng (orang semenanjung panggil goreng pisang lol). Kebetulan pokok pisang kat rumah I dah berbuah dan buah pisang tu dah masak. I pun buat la pisang goreng untuk seisi keluarga.Meh try resipi pisang...
  • Estadia Hotel By Hatten
    on Oct 25, 2016 in Cuti Melaka
    Hola!MELAKA!!!Selain Kelantan, Terengganu, Sabah, Sarawak dan Perlis aku suka gila Melaka!! Kebetulan aku dapat jemputan kenduri kahwin kat Melaka. Aku mesti la nak pergi lalala~Aku dan MissC bermalam kat Estadia Hotel by Hatten. Cantik dan bersih ho...
  • 9 Kebaikan Organic Chia Seed
    on Oct 23, 2016 in Kesihatan Lazada Review
    Halo!Yayyyy ni la chia seed yang aku beli online lalala. Order hari ni dan esoknya sampai ke tangan wohoooo! Dah lama aku nak beli chia seed tapi harga kat luar agak mahal hehe. Kebetulan ada sale so aku tak nak lepaskan peluang!Setiap kali...
  • Roti Canai
    on Oct 22, 2016 in Yummy Tummy
    Hola!Roti canai ahhh siapa tak suka makan roti canai? Salah satu makanan kegemaran rakyat Malaysia weh.Aku dengan hubby suka lepak kat Teh Tarik Place. Biasanya bila aku tak lapar sangat aku akan order roti canai dan teh tarik. OMG teh tarik kat Teh...
  • Gaduh!
    on Aug 13, 2016 in Emo
    Hola!Kadang aku pelik dengan perangai manusia. Bagi aku setiap manusia sentiasa diberi pilihan. Kenapa ada segelintir manusia suka memilih jalan yang membuatkan orang sekeliling membenci?Baru-baru ni aku bergaduh dengan pegawai atasan aku, nama samar...
  • [Review] Savee 4D Paper Mask - Cucumber
    on Jul 27, 2016 in Review
    Halo!Seperti yang dijanjikan sebelum ni, tiba la masanya untuk review kedua :P Kali ni aku try Savee 4D Paper Mask - Cucumber. Review sebelum ni boleh baca kat SINI ye :)This is the first time I tried on 4D masks, and frankly speaking I don't like it...
Close