latihan bina badan Blog Posts

  • STANABOL X ada dijual disini
    on May 5, 2015
    Harga Rm220 Hubungi azizan 0139075372 untuk order...
  • Mesotropin
    on Apr 5, 2015
    DAPATKAN MESOTROPIN ANDA DENGAN HARGA RM190 FREE TSHIRT DAN FREE POSTAGE. HUBUNGI AZIZAN 0139075372 ( CALL/SMS/WHATSAP).
  • umrah
    on Jun 24, 2012 in personal
    assalamualaikum... bermula 29/6/2012 sehingga 15/7/12..kami suami isteri tiada di malaysia kerana menunaikan umrah...so xde xtvt jual beli online sepanjang tempoh tu... sebarang urusniaga bermula sekembalinya kami dari mekah... maafkan kami kalau...
  • mass gainer n amino
    on Jun 14, 2012
    hard mass 6.8kg 17lb rm230 real mass probiotic 12lb rm230 hyper gain 15lb rm200 hyper amino 500tab rm150 harga termasuk pos stock sedia ada...
  • Mutant mass ready to order..sms/call 0139075372..
    on Feb 13, 2012
    ...
  • NITROTECH
    on Jul 31, 2011
    NITROTECH 4.8LB (20% LEBIH DRPD BIASA!!!)RM230 TERMASUK POSCOD RM220STOK SEDIA ADAHUBUNGI 013-9075372 UNTUK ORDER...ORDER SEKARANG!!!
  • muscle juice
    on May 24, 2011
    muscle juice are available now!!!kalau nak order, sms je 0139075372.RM200 termasuk pos (semenanjung)kalau nak COD...lg murah..
  • Minum banyak air kosong
    on Apr 12, 2011
    individu yang mengambil supplement atau steroid atau fat burner mesti minum air yang banyak. Komponen Tubuh kita terdiri dari majoriti adalah air.. "ANTARA saranan asas yang sering diberikan pakar perubatan dan pemakanan ialah minum banyak air iaitu...
  • IMG00699-20110330-1542.jpg
    on Mar 30, 2011
    Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone...
  • gym dungun
    on Mar 30, 2011
    Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone...
  • IMG00697-20110326-1608.jpg
    on Mar 26, 2011
    Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone...
  • Gymnasium Dungun
    on Mar 22, 2011
    sukacita dimaklumkan...kami telah membuka sebuah gymnasium di dungunpeta lokasi:jadi kami menjemput peminat2 gym yang tinggaldi kawasan dungun untuk datang melihatdan seterusnya menjadi ahli gym kamidengan yuran serendah rm60 sebulan...yuran seumur h...
  • Halal atau haram
    on Mar 14, 2011
    berkenaan dengan halal atau haram sesuatu produk itu....pada saya...terlalu sukar untuk saya jelaskansebagaimana yang anda tahu...produk2 ini semua bukan dibuat di Malaysia....so di sana mereka xperlu mintak sijil halal...even kat malaysia pun....ban...
  • serious.mass.
    on Mar 11, 2011
    Stok.serious.mass.dah.ada... Dan.jugak.muscle.juice. Sms.o139o75372.kalau.bminat. Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone...
  • Kepelbagaian mass gainer.
    on Mar 4, 2011
    Terdapat.pelbagai.jenis.mass.dipasaran...dan.anda.perlu.tahu.mana.yang.sesuai.untuk.anda.cuba. Mass.untuk.orang.yg.kurus.kering..orang.yg.dah.mempunyai.badan.ideal,tp.just.nak.tambah.muscle,tak.sesuai.amik.ni..diantaranya: 1-muscle.juice. 2-serious.
  • Kepelbagaian mass gainer.
    on Mar 4, 2011
    Terdapat.pelbagai.jenis.mass.dipasaran...dan.anda.perlu.tahu.mana.yang.sesuai.untuk.anda.cuba. Mass.untuk.orang.yg.kurus.kering..orang.yg.dah.mempunyai.badan.ideal,tp.just.nak.tambah.muscle,tak.sesuai.amik.ni..diantaranya: 1-muscle.juice. 2-serious.
  • Mutant Mass....6.8kg
    on Mar 4, 2011
    Mutant mass boleh diambil untuk menambahkan berat dan saiz badan. Harga pasaran kami ialah RM26o.oo termasuk pos(semenanjung sahaja). Rasanya sangat sedap dan tidak terlalu manis. Harganya agak mahal tapi berbaloi sebab 6.8kg. Stok ada dan kalau...
  • supplement untuk pre-workout
    on Feb 26, 2011
    anda mengantuk?tak bersemangat untuk ke gym?@tak bertenaga?kami ada super pump untuk mengatasi masalah anda...ambil 1skop super pump 30-40minit sebelum workout pasti kesanya menakjubkan..anda workout tanpa rasa boring!!!
  • Harga terkini
    on Feb 25, 2011
    ada perubahan harga...semua harga termasuk posMuscle juice RM200Super mass RM200Serious mass RM230ABB XXL RM150Xtreme Amino RM140Super Amino RM130Muscle Juice Revolution RM210...
  • Stok terkini
    on Feb 15, 2011
    MUSCLE JUICE REVOLUTIONRM220untuk besarkan badan (mass gainer) tapi kurang manis berbanding muscle juice biasaLIPO 6 (biasa)fat burnerBLENDER BOTTLElebih mudah nak shake supplementKalau beli supplement dengan kami...boleh dapatkan blender bottle ni...
Close