shinobi Blog Posts

  • lebih kuat dari semalam
    on May 3, 2011
    Ya Allah,berikanlah kesejahteraan hidup kepadakuibu bapaku,adik beradikku,saudara mara ku,dan rakan-rakanku.amin.:)...
  • submit paper
    on May 1, 2011
    salam.dalam progress nak submit paper/s.doakan untuk saya.:)...
  • Failed Bicep Workout
    on Apr 18, 2011
    beriye nak bicep yang mantap,workout sampai pancit,last-last sakit otot lak dibuatnya.ni mau 3 hari kot baru baik, lulz.sapu minyak urut dah laa...hee.:D...
  • dare to take the step
    on Apr 17, 2011
    take the first step,take a look out there.and may Allah guide us.*smile.:)...
  • filling the void with happiness
    on Apr 16, 2011
    not having a task making me feel bored.whole day watching a tube.actually not too interested to watch a movie.look, my skin darken may be due to lack of vitamin, perhaps.or frequently exposed to sunlight, of course.so i kept searching the info regard...
  • Pasti menang
    on Apr 13, 2011
    ngantuk bangat dehbelum sempat nak tidur lagi nih dari semalam..Ya Allah, mudahkan urusanku..Amin.
  • seeking a part-time job
    on Apr 10, 2011
    salam.sapa-sapa yang ada links untuk kerja kosong sila pm saya.saya prefer dapat kerja contract RO kat upm.tapi ekceli tak kisah lah,apa-apa kerja ,cleaner pon takpe,pencuci tandas pon saya sanggup!janji dapat kurang lebih RM3k sebulan ok.saya mahu c...
  • art dan science
    on Apr 9, 2011
    orang science mungkin akan kata orang art ni selekeh! messy! dan sebagainya.manakala orang art mungkin akan kata orang science ni nerd! ulat buku!, mata empat! dan sebagainya.for narrow-minded person, memang mereka akan melihat sebelah mata sahaja!ta...
  • Kezaliman Mesti Dibanteras
    on Apr 9, 2011
    KEZALIMAN MESTI DIBENTERASProf Madya Dr Mohd Asri Zainul Abidin Negara kita dikejutkan dengan kes kematian ‘jatuh bangunan’ Ahmad Sarbani, Penolong Pengarah Kastam Selangor. Beliau merupakan saksi bagi kes penyelewengan dalam Kastam. Di mana...
  • erk.
    on Mar 26, 2011
    maut maut .. mahu bertarung ... wacaaa!!!:|...
  • adik kahwin
    on Mar 11, 2011
    salamsekarang di terengganu.adik perempuan saya menikah harini, belah laki esok (isnin) kat kelantan lak.ok, ada banyak kerja.bye.
  • budak mentah nak cakap hal negara?
    on Mar 9, 2011
    salam.sangat lah fani bila tengok budak-budak yang sekola pun tak habis lagitapi beria cakap hal negara.kalau ok takpe lah,tapi nampak sangat naive nyer..kesian wa nengok.wa kasi nasihat je lah.ape buleh buat bai, you masih mentah,banyak lagi yang yo...
  • aku suka entry baru
    on Mar 6, 2011
    weeee... entry baru... entry baru..aku suka entry baru.. dalam banyak-banyak entry, entry apa yang korang baca..ok shuddup!~~~moto sudah ok, tengs pak saad, aku kagum ngan pak saad, segala mak nenek moto dia tahu.huhu. tengs!, kena 10 hengget ja (tuk...
  • buat hal pulak
    on Mar 2, 2011
    cer citer cer citer..citernya moto jam lagi.ni kali kedua selepas jam masa kat highway.ingatkan pasal panas ke apa,tapi tak leh start2 jugak.hmm.biarlah tersadai duluk.biar aku jadi pejalan kaki yang tegar lepas ni.:)...
  • Fokus
    on Feb 26, 2011
    FokusFokusFokusmahu fokus!fullstop.:)...
  • Mari dengar kuliah ustaz Yazid
    on Feb 24, 2011
    dah lama tak dengar kuliah dia...skang dah ada daurah di tokyo.ini antara sirinya.selamat mengambil manfaat.:)...
  • viva
    on Feb 19, 2011
    insha Allah,selasa pagi ni , 22hb, pukul 9am aku viva..minta jasa baik rakan-rakan sekaliang..doakan aku yang terbaik he...:)tak sabar nak tunggu selasa petang..haa..
  • Anti-Saleh demonstators hit Sanaa streets
    on Feb 12, 2011
    By RFI Several thousand young Yemenis gathered in central Sanaa on Saturday, calling for President Ali Abdallah Saleh follow the example of Egyptian leader Hosni Mubarak and quit.
  • Church group seeks Muslim preacher’s apology over vice link
    on Feb 11, 2011
    Church group seeks Muslim preacher’s apology over vice link By Adib Zalkapli February 11, 2011 KUALA LUMPUR, Feb 11 — The youth wing of the Council of Churches Malaysia (CCM) urged a Muslim preacher today t...
  • Little girl brings flowers to Military
    on Feb 8, 2011
    http://twitpic.com/3xm16uinnocent cute girl bagi bunga...cute scene:)...
Close